, 17 Grudnia 2017 roku.

Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2017

W dniu 11 października br. w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Żydów Polskich w Warszawie, odbył się IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności zorganizowanego przez Biuro Promocji Jakości, IFS Office Central & Eastern Europe, Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, oraz międzynarodową organizację logistyczną CSCMP.

Inaugurującą prelekcję nt. “Nowych uregulowań prawnych oraz stanu prac nad reorganizacją nadzoru nad żywnością w Polsce”, wygłosił Tadeusz Wojciechowski, Przewodniczący Zespołu ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności Rady Dialogu Społecznego w Rolnictwie, Prezes Zarządu Biura Promocji Jakości.

W wydarzeniu, które stanowiło platformę wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku oraz globalnej logistyki wzięło udział ponad 600 osób z przemysłu, certyfikacji, dystrybucji i nauki.

Monika Tyska – KOWR

Czesław Siekierski – Przewodniczący Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi w Parlamencie Europejskim

ks. Artur Wysocki – UKSW

Od lewej: Przewodniczący Zespołu ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności Rady Dialogu Społecznego w Rolnictwie, Prezes Zarządu Biura Promocji Jakości Tadeusz Wojciechowski i Prezes PPH EWA-BIS Marek Marzec

zywnosc.com.pl
© Materiał chroniony prawem autorskim –  regulamin

 

Artykuły powiązane